VOORSTELLING JEUGDHUIS DJEM


Vlakbij het kerkplein, in de Dambrugstraat, ligt het kloppend hart van de Melseelse jeugd: Jeugdhuis DJEM.

Djem bestaat in september 2009 exact 40 jaar. In 1969 werd het in nauwe samenwerking met de parochieploeg opgericht. Het jeugdhuis heeft die ganse tijd met succes doorstaan. Nu hebben we bijna 200 leden.

Djem is afkomstig van ‘De Jeugd En Melsele’. We zijn dus trots op ons dorp. Djem is Melsele, Melsele is Djem.

Het jeugdhuis is een ideale ontmoetingsplaats voor de jeugd. In Djem leren jongeren verantwoordelijkheid nemen: ze tappen mee, draaien muziek en sluiten het jeugdhuis af.

Djem geeft fuiven, maar ook optredens, thema-avonden, films en nog veel meer. Daarnaast is er de jaarlijkse Sportmarathon en is er de mogelijkheid om mee te gaan op Djemweekend.

Die activiteiten worden voorbereid en uitgevoerd door de kern. Ieder lid met motivatie mag hierin meedoen. Voor de financiële kant van de zaak is er een Raad van Bestuur. Deze wordt vertegenwoordigd door de voorzitter, Brecht Cools.


Onze openingsuren:

Woensdag: 19.30 – 01.00
Vrijdag: 19.30 – 03.00
Zaterdag: 19.30 – 03.00 (Eurodeals : pintjes aan €1)
Zondag: 19.30 – 01.00

Tot in Djem

op weg naar een goei pint
  1. Komende van Antwerpen: E17 Antwerpen - Gent, afrit 16 Kruibeke-Melsele, rechts Krijgsbaan, rond punt richting Melsele, tweede verkeerslichten rechts het kerkplein op. Djem ligt iets verder rechts van het kerkplein.
  2. Komende van Gent: E17 Antwerpen - Gent, afrit 16 Kruibeke-Melsele, links Krijgsbaan, rond punt richting Melsele, tweede verkeerslichten rechts het kerkplein op. Djem ligt iets verder rechts van het kerkplein.
Druk op de kaart voor een vergroot beeld!